Bamboe Sokken: Duurzaam en nog fijn voor je voeten ook!

  • Geplaatst op
  • Door sokkenzaak
Bamboe Sokken: Duurzaam en nog fijn voor je voeten ook!

Naast de milieu bewuste kant zitten er ook nog eens een groot aantal andere voordelen aan het dragen van bamboe sokken. Zo houdt bamboe stof je voeten extra fris dankzij de van nature antibacteriële werking die zorgt dat 90% van de schadelijke bacteriën en schimmels worden verjaagd. Dit zorgt er ook voor dat je voeten veel minder snel gaan stinken. Bamboe stof is bovendien erg zacht en ademt goed. Oftewel de perfecte stof voor in de zomer!

Bamboe goed voor koele frisse voeten.

Bij onderwerpen als milieuvervuiling en het broeikaseffect denk je wellicht niet gelijk aan je sokken. Toch kun je met het kiezen voor bamboe in je kleding een extra stap nemen voor het bijdragen aan duurzaamheid. Zo gaat het produceren van bamboe gepaard met groene ontwikkeling omdat het veel minder water nodig heeft en dus geen irrigatie om te kunnen groeien.

Ook is bamboe van nature antibacterieel waardoor er geen bestrijdingsmiddelen hoeven te worden gebruikt en het groeit ook nog eens op een vrij barre ondergrond. Bamboe is bovendien in staat vijf keer meer co2 op te nemen dan normale bomen van dezelfde omvang.

Sokken met Bamboe Stof

Naast de milieu bewuste kant zitten er ook nog eens een groot aantal andere voordelen aan het dragen van bamboe sokken. Zo houdt bamboe stof je voeten extra fris dankzij de van nature antibacteriële werking die zorgt dat 90% van de schadelijke bacteriën en schimmels worden verjaagd. Dit zorgt er ook voor dat je voeten veel minder snel gaan stinken. Bamboe stof is bovendien erg zacht en ademt goed. Oftewel de perfect stof voor in de zomer!

Bamboe Sokken Uitproberen?

Al met al kan er dus geconstateerd worden dat het dragen en de productie van bamboe een milieubewuste keuze is. Iets waar wij absoluut aan mee willen helpen. Wil jij kennis maken met de voordelen van bamboesokken? Neem dan een kijkje op onze bamboe sokken pagina en voel het verschil!

Saldo cadeaubon controleren

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »