Summer proof: enkelsokken voor in je sneakers

  • Geplaatst op
  • Door sokkenzaak
Summer proof: enkelsokken voor in je sneakers

In de zomer wil je vaak niet van die warme sokken dragen om de simpele reden dat je zo dan veel warmte vasthoud. Kies daarom voor zomerse sneakersokken.

Met het warme weer op komst is het verstandig alvast voorbereidingen te treffen. De spijkerbroek blijft in de kast, de korte broek wordt weer tevoorschijn gehaald. En bij het dragen van een korte broek kun je natuurlijk niet zonder zomervriendelijke sokken. Echte zomersokken komen tot je enkels en zijn dus korter dan normale sokken, vandaar dat ze ook wel enkelsokken worden genoemd. Danzij het lage design zijn ze ideaal met zomers weer als je een korte broek draagt.

Sokken met verkoelende werking

Enkelsokken houden je voeten zelfs koeler met warm weer! In veel van onze modellen vind je verkoelende garens zoals Coolmax of bamboe terug. Hierdoor worden jee enkels, benen en voeten verkoeld Normale sokken houden zomers teveel warmte vast, kwalitatieve enkelsokken zorgen er voor dat de warmte wordt afgevoerd en je voeten koel blijven in je schoenen. Het gebrek om warmte af te dragen zorgt bij normale sokken voor warme en klamme voeten. Dit zal onvermijdelijk zweetvoeten tot gevolg hebben, wat natuurlijk niet zo leuk is. Een direct gevolg van zweetvoeten is een toename aan wrijving en een verhoogde kans op blaren.

Korte Compressie Sokken

Sinds kort hebben we ook lage compressie sokken in het assortiment. Deze sneaker sokken met compressie van het merk Sockwell bieden extra ondersteuning voor je voeten. Vooral handig voor in de zomer omdat het model lekker laag is en bovendien gemaakt van een combinatie van merino wol en bamboe. Hierdoor worden je voeten aangenaam droog en koel gehouden.

Saldo cadeaubon controleren

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »