Basic bamboe sokken 3-pack

9,99
Fijne zachte sokken gemaakt van bamboe stof om iedere dag te dragen. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Apollo
Artikelnummer:
10044301
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Ontmoet de Apollo Bamboe Sokken!

Luister, het vinden van de perfecte sok kan voelen als zoeken naar een speld in een hooiberg, toch? Wel, vandaag is je geluksdag! Maak kennis met Apollo Bamboe sokken—jouw nieuwe beste vriend voor elke dag. Superzacht en comfortabel, deze bad boys maken je dag een stuk aangenamer.

Voel de Zachtheid

Als je dacht dat wol zacht was, wacht dan tot je bamboe probeert. Voelt aan als een knuffel voor je voeten. En dankzij de handgekettelde teennaad en pique cuff? Pfft, het is alsof je op wolkjes loopt!

Adem in, Adem uit

Weet je wat écht cool is? Deze sokken zijn ademend. Ja, echt waar. Zeg maar dag tegen zweetvoeten en voel je fris, zelfs na een lange werkdag.

De Sok die met je Meegroeit

Dacht je dat bamboe alleen goed was voor het maken van meubels en het voeden van panda's? Think again! Deze sokken zijn temperatuur regulerend. Dus, of het nu de hitte van de zomer is of de kou van de winter, jouw voeten blijven altijd op hun gemak.

Huidvriendelijk & Duurzaam

Heb je een gevoelige huid? Geen zorgen. Deze sokken zijn hypoallergeen en antibacterieel. Je voeten zullen je dankbaar zijn. Plus, laten we niet vergeten dat bamboe veel minder milieubelastend is om te produceren. Dus je bent niet alleen lief voor je voeten, maar ook voor de planeet.

Samenstelling

70% viscose, 22% polyester, 6% polyamide, 2% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »