Apollo Dames Huissokken met Zacht Bontje

12,99
Gun jezelf de luxe van warme, comfortabele voeten in huis. Ontdek nu de weldaad van Apollo Dames Huissokken en ervaar het verschil! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Apollo
Artikelnummer:
10655301
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Verwen Je Voeten met Apollo Huissokken

Stel je voor: na een lange, vermoeiende dag zak je eindelijk neer op de bank. Wat is er dan beter dan je voeten te hullen in de warmte en zachtheid van Apollo Dames Huissokken? Deze sokken zijn niet zomaar een accessoire; ze zijn een knusse omhelzing voor je voeten. De unikleurige uitstraling gecombineerd met een elegante kabelstructuur geeft ze een tijdloze charme, waardoor ze moeiteloos passen bij elke huisoutfit.

De binnenkant van de sokken is gevoerd met ultra-zachte fleece, perfect om je voeten behaaglijk en warm te houden. Deze voering is niet alleen comfortabel maar houdt ook effectief de kou buiten, waardoor ze ideaal zijn voor kille dagen. De antislip onderzijde voegt een praktisch element toe; het biedt extra grip op gladde vloeren, waardoor je veilig en stabiel door het huis kunt lopen.

Apollo staat bekend om haar homewear die comfort en stijl samenbrengt. Deze huissokken vormen daarop geen uitzondering. Ze zijn niet alleen functioneel en warm, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je thuisgarderobe. Het ‘Good to be home’ gevoel wordt versterkt door het luxe gevoel dat deze sokken bieden. Ze zijn een must-have voor iedereen die waarde hecht aan comfort en stijl in huis.

Draag ze tijdens een relaxte avond thuis, bij het genieten van een boek of serie, of gewoon wanneer je behoefte hebt aan extra warmte. Deze sokken zorgen gegarandeerd voor een gezellige en warme sfeer in huis.

Model

Apollo ~ Ladies Home Socks With Fur ~ 123648001

Samenstelling

buitenkant 100% acryl, binnenkant 100% polyester

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »