Apollo Modal Fashion Sokken 3-Pack

9,73
Toe aan sokken die net dat beetje extra bieden? Maak kennis met onze Apollo Modal unisex sokken, jouw nieuwe favoriete nette sokken voor iedere dag. Maar waarom kiezen voor modal sokken? Dat vertellen we je graag! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Apollo
Artikelnummer:
10034105
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Ontdek de Luxe van Apollo Modal Unisex Sokken

Een sok draag je de hele dag, comfort is dus essentieel. Dankzij een unieke pique cuff sluiten deze sokken perfect aan. Geen afzakkende sokken meer! En die vervelende naden die in je tenen drukken? Geen zorgen. De handgekettelde teennaad maakt een eind aan dit ongemak.

De Magie van Modal Stof

Modal stof is niet zomaar een stofje. Het houdt je voeten droog en fris dankzij de hoge slijtvastheid en uitstekende vochtopname. Dat is nog niet alles! De fijn gebreide structuur geeft de sokken een gladde, bijna zijdeachtige touch. Ideaal voor wie luxe en comfort zoekt.

Duurzaamheid voorop

Goed voor jou en goed voor de planeet. Modal is biologisch afbreekbaar en de productie ervan is minder belastend voor het milieu. Dus terwijl jij geniet van je nieuwe sokken, draag je ook een steentje bij aan een betere wereld.

Stijlvol tot in de Puntjes

Met hun luxe en nette uitstraling zijn deze modal sokken de perfecte keuze voor zowel casual als formele gelegenheden. Ga je voor een zakelijke meeting of een avondje uit? Deze sokken maken je outfit compleet.

Ervaar zelf de luxe en het comfort van Apollo Modal unisex sokken. Verras je voeten vandaag nog!

Samenstelling

40% modal, 38% katoen, 20% polyamide, 2% elastaan

Model

Apollo ~ Fashion Modal Sokken 3-Pack ~ 121461001

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »