Apollo Huissokken voor Dames met Bontrand

12,99
Ontdek de ultieme gezelligheid met onze dames huissokken! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Apollo
Artikelnummer:
10655402
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Comfort en Stijl in Één

Voel je meteen thuis met onze heerlijk knusse dames huissokken. Deze sokken zijn niet alleen een genot voor de voeten, maar ook een lust voor het oog. Ze zijn zorgvuldig gebreid met een mix van kleurrijke en zilveren garens, wat zorgt voor een speelse en stijlvolle uitstraling. Maar het zijn niet alleen de kleuren die deze sokken bijzonder maken. De charmante pompons geven een extra vleugje plezier aan je huiselijke look.

Ultieme Warmte en Comfort

Als het gaat om comfort, overtreffen onze huissokken alle verwachtingen. Ze zijn rijkelijk gevoerd met superzachte fleece, waardoor je voeten omhuld worden in een warme en knusse omhelzing. Deze voering is niet alleen comfortabel, maar houdt ook je voeten heerlijk warm, zelfs op de koudste dagen. Perfect voor die lange avonden op de bank of een ontspannen dag thuis.

Veilig en Slipvrij

Veiligheid is net zo belangrijk als comfort. Daarom zijn onze huissokken uitgerust met een praktische antislipzool. Deze zorgt voor extra grip en stabiliteit tijdens het lopen op gladde vloeren. Geen zorgen meer over uitglijden of struikelen; onze sokken bieden de perfecte balans tussen veiligheid en stijl.

De Apollo Belofte

Kies voor Apollo homewear en ervaar wat het betekent om écht thuis te zijn. Deze sokken zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je garderobe, maar ook een belofte van comfort en kwaliteit. Trek ze aan en voel je meteen op je gemak in je eigen huis.

Model

Apollo ~ Men Home Socks With Fur 1P ~ 121748007

Samenstelling

outside 100% acryl, inside 100% polyester

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »