Apollo Modal kniekousen met compressie

9,99
Beleef ongekend comfort en stijl op elke reis met onze Apollo Modal sokken, waar avontuur en luxe samenkomen aan je voeten. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Apollo
Artikelnummer:
10044801
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Ontdek het Ultieme Reiscomfort met Apollo Modal Sokken

Stap comfortabel op elke bestemming af met de Apollo Modal reissokken. Deze sokken zijn je geheim voor een aangename reis. De lange, ribbelige boorden omarmen je benen zacht en voorkomen afzakken. Voel je vrij van knelling en geniet van de soepele pasvorm, keer op keer. Met handgekettelde teennaden zeg je vaarwel tegen irritatie. Ideaal voor lange ritten of vluchten!

Geplaagd door rusteloze benen of gezwollen voeten? Deze sokken zijn een zegen. Ze bieden verzachting bij adervernauwing en ondersteunen bij trombose. Het is de verademing die je benen verdienen, speciaal als stilzitten een uitdaging is. Met Apollo Modal blijft ongemak onderweg achterwege.

De stof van deze sokken is een verhaal apart. Modal, bekend om zijn duurzaamheid, is zowel sterk als zacht. Deze vezel laat je voeten ademen en zorgt dat ze droog blijven. Dag in, dag uit. Luxueus? Jazeker. Het zijdeachtige oppervlak verleent elke outfit een stijlvolle toets.

En er is meer. Modal is een bewuste keuze voor de planeet. De productie ervan heeft een lagere ecologische voetafdruk. Deze sokken zijn niet alleen een weldaad voor je voeten, maar ook voor de aarde. Biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk - je draagt bij aan een groenere toekomst.

Dus, of je nu op zakenreis gaat of het avontuur opzoekt, deze Apollo Modal sokken zijn je trouwe reisgenoot. Verwen je voeten met de luxe die ze verdienen. Ze brengen je niet alleen verder; ze zorgen dat je elke stap geniet.

Waarom wachten? Gun jezelf het comfort van Apollo Modal en ervaar het verschil. Jouw reisbegint hier!

Model

Apollo ~ Modal Reissokken 2-Pack ~ 121465000

Samenstelling

47% wol, 19% polyester, 19% acryl, 9% viscose, 5% polyamide, 1% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »