Apollo Naadloze Bamboe Footies 3-Pack

7,99
Naadloze Apollo footies of kousenvoetjes van bamboe in voordelige 3-pack. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Apollo
Artikelnummer:
10034205
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

 Kousenvoetjes kopen

Deze sneaker footies van Bamboe worden ook wel kousenvoetjes genoemd. Het zijn korte sokken die niet boven de rand van de schoenen uitkomen.

Naadloze Footies

De footies hebben een platte voor en achterkant zonder voelbare naden. Zo sluiten ze perfect aan rondom de voet zonder te schuren of ‘snijden’. Comfortabel en ideaal om te dragen in lage schoenen, sneakers of ballerina’s!

Bamboe sokken

De footies zijn gemaakt van vezels van de bamboe plant. Bamboe droogt snel, ademt goed en neemt uitstekend vocht op. De bamboe mix geeft de sokken de juiste stevigheid met een hoog draagcomfort. Ook voelt bamboe zijdezacht en elastisch aan waardoor de sokken niet jeuken of schuren.

Bamboe wordt op natuurlijke geteeld geproduceerd waardoor deze sokken ook nog eens goed voor het milieu zijn!

Zomer Sokken

Deze footies zijn ideaal voor de zomer; sokken die niet boven je schoenen vallen zijn handig als je bijvoorbeeld een korte broek wilt dragen. Vooral met wat warmer weer komt het bamboe erg goed tot zijn recht. Het voelt frisser aan dan katoen of wol en blijft zachte en elastisch.

Samenstelling

45% bamboe , 27% polyamide , 25% katoen, 5% elastaan

Model

Apollo Bamboo Sneaker Footies 3-Pack 121477000

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »