Apollo Werksokken Katoen 5-Pack

6,99
Voel het verschil. Voel de ondersteuning. Voel Apollo. Bestel nu en stap morgen al comfortabeler door je werkdag. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Apollo
Artikelnummer:
10044601
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Ontdek Ons Comfort: 5-Pack Heren Werksokken

Zeg vaarwel tegen werkvoeten die smeken om comfort. Ons 5-pack heren werksokken is de held van de werkdag. Voel het verschil met elke stap. Deze sokken, vervaardigd uit hergebruikt katoen, zijn een traktatie voor je voeten en een knipoog naar de planeet. Elke dag opnieuw.

Ontworpen voor de Werkvloer

Ga elke uitdaging aan. Of je nu in stevige veiligheidsschoenen stapt, comfortabele klompen kiest of werklaarzen aantrekt, deze sokken zijn jouw steun en toeverlaat. De robuuste kwaliteit garandeert dat ze elke taak aankunnen.

Een Stap Vooruit in Comfort

Onze sokken omarmen je voeten zonder te knellen. De brede elastische manchetten zorgen voor een perfecte pasvorm - strak genoeg om niet af te zakken, los genoeg om vrij te ademen. Dag langdurig staan, hallo comfort!

Geen Compromis op Stijl

Apollo staat voor dagelijkse basics die niet basic voelen. Stap in onze sokken en stap uit in stijl, elke werkdag weer. Laat je voeten spreken met Apollo's premium kwaliteit en subtiele flair.

Model

Apollo ~ Werksokken Unisex 5-pack ~ 000122436000

Samenstelling

65% katoen, 30% polyester, 5% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »