Apollo Wollen Dames Huissokken

8,99
Wikkel je voeten in de liefdevolle omarming van onze gezellige gebreide huissokken en stap in een wereld van comfort. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Apollo
Artikelnummer:
10045001
Levertijd:
uitverkocht

Informatie

Ontdek Warmte en Comfort met Onze Gebreide Huissokken

Zoek niet verder voor de ultieme relaxsokken! Onze gebreide huissokken zijn het summum van gezelligheid voor een dagje lui op de bank. Duurzaamheid ontmoet comfort; ze zijn vervaardigd uit hoogwaardig gerecycled wol. Jouw voeten blijven ongekend warm, omhuld in deze eco-vriendelijke keuze.

Een blik op deze sokken en je voelt de warmte al. De prachtige melange van kleuren voegt een natuurlijk en huiselijk gevoel toe aan je outfit. Elke stap is een streling voor de voet door de onberispelijke pasvorm. Maar er is meer. Maak je geen zorgen over uitglijden: het slimme antislip profiel aan de onderkant biedt je zekerheid, zelfs op de gladste oppervlakken.

Kies voor onze gebreide huissokken en ervaar hoe duurzaamheid hand in hand gaat met knusheid en stijl. Waar wacht je nog op? Verwen je voeten en geef je dag thuis een extra dosis comfort.

Model

Apollo ~ Ladies wool home socks ~ 24358

Samenstelling

64% acryl, 27% wol, 7% polyester, 2% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »