Apollo Wollen Huissokken voor Dames

8,99
Laat je voeten dansen van plezier in de luxe warmte van onze exclusieve dames huissokken met winterse rendiermotieven! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Apollo
Artikelnummer:
10044702
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Gezellige Warmte voor Je Voeten

Voel de knusheid van onze gebreide wollen huissokken voor dames. Elke stap voelt als een zachte omhelzing door hun weldadige warmte. Het charmante jacquardpatroon, bezaaid met winterse rendieren, voegt een vleugje vreugde toe aan je huismomenten. Dit paar is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een feest voor je voeten.

Luxe Comfort voor Thuis

Onze Apollo homewear sokken zijn het toppunt van huiselijk comfort. Perfect voor de koude dagen of wanneer je verlangt naar dat extra beetje warmte. Ze zijn je beste vriend tijdens een relaxte avond op de bank of als je je voeten wil verwennen voor het slapengaan. Je voeten verdienen tenslotte ook een beetje luxe.

Warme Sokken, Warm Hart

Met een paar van deze sokken aan je voeten is het elke dag 'good to be home'. Ze bieden meer dan alleen warmte; ze zijn een statement van gezelligheid en comfort. Ideaal voor die knusse winteravonden of als je gewoon een dagje wilt ontspannen in stijl.

Ontdek hoe onze sokken je dagelijkse comfort kunnen verrijken. Voel de warmte, ervaar de stijl.

Model

Apollo ~ Wollen Huissokken Dames ~ 124349003

Samenstelling

47% wol, 19% polyester, 19% acryl, 9% viscose, 5% polyamide, 1% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »