Basset Kabel Thermo Huissokken

8,75
Ontdek het ultieme comfort van onze warme huissokken, perfect voor elke ontspannen dag thuis! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Basset
Artikelnummer:
10657303
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Ultiem Thuiscomfort

Stel je voor: je komt thuis na een lange dag, en het eerste wat je doet is je schoenen uittrappen. Je voeten verdienen de beste verwennerij, en dat is precies wat onze Basset huissokken bieden. Met hun zachte chenille binnenvoering omhullen ze je voeten met een ongekende warmte en comfort. Het is alsof je voeten omarmd worden door een zachte deken, ideaal voor die relaxte avonden op de bank of een gezellige zondag thuis.

Grip en Stijl

Gladde vloeren? Geen probleem! Deze huissokken zijn niet alleen heerlijk warm, maar ook uiterst praktisch. Dankzij het unieke antislip profiel op de zool sta je stevig op elke ondergrond. Of je nu over houten vloeren, tegels of laminaat loopt, deze sokken zorgen ervoor dat je altijd grip hebt. En het stopt niet bij comfort en veiligheid; de sokken zien er ook nog eens geweldig uit. Het stoere kabelpatroon geeft een trendy twist aan je thuisoutfit, waardoor deze sokken een must-have zijn voor iedereen die stijl met comfort wil combineren.

Langdurig Genot

Deze Basset huissokken zijn niet alleen een genot voor je voeten, maar ook een slimme keuze voor de lange termijn. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan, dus je kunt seizoen na seizoen genieten van hun warmte en comfort. Bovendien zijn ze gemakkelijk in onderhoud; een snelle wasbeurt en ze zijn weer klaar voor je volgende relaxmoment thuis.

Model

Basset ~ Homesocks Cable ~ 15041

Samenstelling

100% polyester inside 100% acryl outside

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »