FALKE sokken

FALKE staat synoniem voor hoge kwaliteit. Dit Duitse familiebedrijf maakt top sokken. De combinatie van hoogwaardige materialen, jarenlange ervaring en Duitse degelijkheid maken FALKE misschien wel de beste sokken uit ons assortiment. De Mercedes van de beenmode zeg maar...

Werk- en Wandelsokken

Voordat je een paar FALKE sokken besteld willen we je even waarschuwen. De kans is groot dat je nooit meer andere sokken aan wil. FALKE maakt sokken in het topsegment en de kwaliteit is ontzettend goed. De sokken zijn comfortabel, zitten erg goed in elkaar en slijten of verkleuren nauwelijks. Ideaal voor elke dag, of als wandelsokken en werksokken. Wat ons betreft hoort er in elke garderobe een paar FALKE sokken!

FALKE Airport sokken

De FALKE airport is het populairste en meest verkochte model van het Duitse FALKE. Al 30 een bestseller, dat wil wat zeggen! De FALKE Airport is erg goed casual te dragen en is ook perfect geschikt voor onder een pak of in combinatie met nette schoenen. Door de beschikbare hoeveelheid stijlvolle kleuren zijn deze sokken erg makkelijk te combineren.

Populaire sokken

Deze veelzijdigheid gecombineerd met het tijdloze model en de hoge mate van afwerking verklaart de populariteit van deze sok. FALKE omschrijft de Airport als; succesvol, ondernemend, no-nonsense, functioneel en grensverleggend. Geen slechte eigenschappen, zeker niet voor een sok! Dus niet twijfelen, gewoon bestellen die FALKE Airport.  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »