Calvin Klein Extra Lage Footies Dames 2-Pack

12,99
Ontdek de comfortabele en elegante Women Footie Mid Cut 2P sokken van Calvin Klein bij sokkenzaak.nl! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Calvin Klein
Artikelnummer:
10800501

Informatie

Elegant en Comfortabel: Women Footie Mid Cut 2P sokken van Calvin Klein

Bij sokkenzaak begrijpen we dat het vinden van sokken die bij jou passen essentieel is. Daarom presenteren we met trots de Women Footie Mid Cut 2P sokken van Calvin Klein. Deze sokken bieden niet alleen ultiem comfort, maar voegen ook een vleugje elegantie toe aan jouw outfit.

Comfort staat voorop bij deze sokken. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor ze heerlijk zacht en ademend zijn. Of je nu een drukke werkdag voor de boeg hebt of gewoon wilt ontspannen in het weekend, deze sokken houden je voeten fris en comfortabel.

Het multipack bevat 2 paar sokken, zodat je altijd een reservepaar hebt of kunt afwisselen. En dankzij de mid-cut lengte bieden deze sokken precies de juiste balans tussen stijl en functionaliteit.

De Women Footie Mid Cut 2P sokken van Calvin Klein zijn veelzijdig in gebruik. Draag ze onder een stijlvolle broek voor een zakelijke look die indruk maakt, combineer ze met je favoriete jeans voor een casual uitstraling, of voeg ze toe aan je sportieve outfit voor een stoere touch.

Als officiële dealer van Calvin Klein sokken kunnen wij jou de authenticiteit en kwaliteit garanderen. Deze sokken zijn voorzien van handige eigenschappen zoals een anti-slip in de hiel, een versterkte hiel en teen, en een naad die niet irriteert dankzij de geavanceerde auto-linked technologie.

Ontdek het comfort en de stijl van de Women Footie Mid Cut 2P sokken van Calvin Klein bij sokkenzaak.nl. Voeg ze toe aan je collectie en ervaar de perfecte combinatie van comfort en elegantie.

Bestel vandaag nog en geef je voeten de verwennen die ze verdienen!

Model

Calvin Klein Women Footie Mid Cut 2p 701218771

Samenstelling

68% Katoen, 29% Polyamide, 3% Elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »