Calvin Klein Lage Footies Dames

8,99
Ontdek het ultieme comfort en stijl met de Calvin Klein dames onzichtbare sokken, perfect voor elke moderne look. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Calvin Klein
Artikelnummer:
10800602

Informatie

Comfortabele en Stijlvolle Calvin Klein Dames Onzichtbare Sokken

Op zoek naar sokken die comfortabel zitten en perfect passen bij je moderne look? Dan zijn de uni dames onzichtbare sokken van Calvin Klein de ideale keuze. Deze sokken zijn ontworpen om onzichtbaar te zijn wanneer je schoenen draagt, maar bieden toch het comfort waar je naar verlangt.

Gemaakt van een fijne blend van katoen en andere materialen, bieden deze sokken een hoog draagcomfort. De stof voelt zacht aan op je huid en houdt je voeten fris en droog, zelfs tijdens lange dagen. Bovendien zijn de sokken voorzien van een hand gestikte teennaad die glad en niet voelbaar is. Dit zorgt voor een nog prettigere draagervaring, zonder vervelende wrijving of irritatie.

Kenmerken die het verschil maken

De Calvin Klein dames onzichtbare sokken hebben enkele speciale kenmerken die ze onderscheiden van gewone sokken. Zo beschikken ze over een anti-slip in de hiel, waardoor ze perfect op hun plaats blijven zitten, zelfs tijdens beweging. De high-cut en versterkte hiel en teen zorgen voor extra duurzaamheid, zodat je lang van deze sokken kunt genieten.

Bovendien is het gebruikte katoen zorgvuldig geselecteerd en gekamd om een optimale zachtheid en kwaliteit te garanderen. De auto-linked teennaad zorgt voor een naadloze afwerking en voorkomt ongemakkelijke drukpunten op je tenen.

Comfort en stijl in één

Met de Calvin Klein dames onzichtbare sokken kun je genieten van het beste van beide werelden: ultiem comfort en stijl. Deze sokken passen perfect bij een moderne look, of je nu een dag op kantoor hebt of een avondje uit gaat. Ze zijn veelzijdig en kunnen gecombineerd worden met verschillende schoenen en outfits.

Wacht niet langer en geef je voeten het comfort dat ze verdienen. Kies voor de uni dames onzichtbare sokken van Calvin Klein en ervaar het verschil. Bestel vandaag nog en geniet van een comfortabele en stijlvolle stap!

Model

Calvin Klein Women Footie High Cut 1p 701218773

Samenstelling

64% Katoen, 34% Polyamide, 2% Elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »