3-laagse fine liner merino sokken

14,90
Zeg maar dag tegen ongemakkelijke wandelervaringen! Deze outdoor sokken zijn jouw ultieme maatjes voor elk outdoor avontuur. En waarom? Nou, het begint allemaal met 3-laagse merinowol, baby! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
UphillSport
Artikelnummer:
10085501
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

UphillSport Mala Outdoor sokken met Merino wol

Denk aan de zachtste, warmste en meest ademende sokken die je ooit hebt gedragen. Dat is Malla voor je. De teen en hiel zijn zelfs 3-laags gebreid, voor extra duurzaamheid. Tadaa! Jouw voeten zijn zowel comfortabel als beschermd.

Polyamide: De Superheld van Duurzaamheid

En alsof dat nog niet genoeg was, zijn de teen en hiel versterkt met polyamide. Ja, je hebt het goed gehoord. Dat betekent meer kilometers en minder slijtage. Wat een deal!

Naadloos Comfort

Knellende naden? Nee, dank je! Malla heeft een naadloze teen en Y-hak. Dat betekent een perfecte pasvorm zonder irritatie. High five, voeten!

Grip en Pasvorm als Geen Ander

De grip op de voetboog is ook niet te missen. Je middenvoet krijgt de steun die hij verdient, en de sok sluit als een tweede huid om je voet. Geen gedoe meer met afzakkende sokken tijdens je trektocht!

Voor alle Seizoenen

Zomer of winter, het maakt niet uit. Met een warmtegraad van 3 zijn deze sokken een topper voor elk seizoen. Draag ze solo in de zomer of als een binnensok in de winter. Slim toch?

En nog Meer...

Of je nu gaat hiken of wandelen, comfort staat op nummer één met Malla. De schacht is zelfs 1x1 gebreid, waardoor de sok ook perfect werkt als voering. Plus, de elastische sportschacht blijft gewoon omhoog staan. Geen gedoe meer!

Nu weet je alles. Dus waar wacht je nog op? Ga de natuur in met de Malla wandelsokken en ervaar het ultieme comfort en de prestaties die je verdient!

Klaar voor je volgende outdoor avontuur? Maak het compleet met UphillSport Malla Outdoor sokken!

Samenstelling

50% merino wol, 48% polyamide, 2% lycra

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »