FALKE ClimaWool Wollen Dames Kniekousen

24,95
Fijne zachte wollen dames kniekousen met comfortabele pasvorm. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
FALKE
Artikelnummer:
10286204
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

FALKE kniekousen van merinowol

Voor optimale temperatuur- en vochtregulatie. Geniet van de luxe van onze FALKE kniekousen van merinowol. Deze kniekousen zijn samengesteld uit twee kwaliteitsmaterialen, Merinowol en TENCEL™ Lyocell, die samen voor een aangenaam licht en zacht gevoel zorgen. Daarnaast hebben de materialen een temperatuurregulerende, vochtregulerende en geurneutraliserende werking. Met een extra geïntegreerde pluchezool, creëert u een elegante look.

De FALKE kniekousen zijn bovendien duurzaam dankzij de innovatieve verwerkingstechnologie (Beta Spun-technologie). Merinowol en TENCEL™ Lyocell zijn afkomstig van duurzame eucalyptus en FSC-gecertificeerd, wat betekent dat ze geteeld worden zonder kunstmatige irrigatie of bemesting en vrij zijn van chemische toevoegingen. Dankzij de perfecte FALKE-pasvorm, kunt u optimaal genieten van de temperatuur- en vochtregulatie die deze wollen kniekousen bieden.

Was de kousen op een wolwasprogramma op 30°C.

Samenstelling

44% Polyamide (13% gerec.), 28% Scheerwol, 28% Lyocell

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »