FALKE Cosy Plush Damessokken

14,95
Zeg vaarwel tegen koude voeten en hallo tegen de luxe van FALKE huissokken! Gemaakt van een unieke blend van wol en alpaca, bieden deze sokken een warmend effect dat ongeëvenaard is. Ideaal voor die knusse avonden thuis. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
FALKE
Artikelnummer:
10285503
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Ontdek Ultiem Comfort met FALKE Huissokken

Wat maakt deze FALKE huissokken zo bijzonder? Allereerst de hoogwaardige mix van wol en alpaca. Deze natuurlijke vezels zorgen voor een warme en behaaglijke ervaring. Het is niet zomaar een sok; het is een knuffel voor je voeten!

Stijl Ontmoet Comfort

Mooi en functioneel; de moderne melange look wordt versterkt door kleurrijke accenten op de randen. Maar het draait niet alleen om uiterlijk. De binnenkant van de sok is uitgerust met pluche. Dus, comfort is gegarandeerd!

Perfecte FALKE-pasvorm

Vergeet die ene sok die altijd afzakt. Dankzij de perfecte FALKE-pasvorm blijven deze huissokken altijd op hun plek. Ervaar de vrijheid om te bewegen zonder belemmeringen!

Optimale Klimaatbeheersing

Met deze huissokken wordt climate control een fluitje van een cent. Ze beschermen niet alleen tegen de kou, maar zorgen ook voor een uitstekende temperatuurregeling. Geen zweterige voeten meer!

Maak van Elke Dag een Spa-dag

Voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse routine. Deze sokken zijn niet alleen knus en warm, maar ook ongelooflijk stijlvol. Maak het leven comfortabeler met FALKE huissokken.

Zin om je voeten te verwennen? Wacht niet langer en ervaar het comfort en de luxe van FALKE huissokken vandaag nog!

Model

Falke ~ Cosy Plush Dames Sokken ~ 46380

Samenstelling

65% acryl, 13% polyamide, 12% wol, 8% alpaca, 1% polyester, 1% alestaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »