FALKE Cosyshoe Sneaker Sloffen Heren

35,95
Je kent het wel, na een lange dag wil je niets liever dan comfort. Dat begrijpen we. Dus stap binnen in de wereld van ultiem comfort met de Cosyshoe Heren sloffen. Een genot voor je voeten, gemaakt van de fijnste merinowol. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
FALKE
Artikelnummer:
10285404
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Warme Voeten, Stijlvol Comfort: Cosyshoe Heren sloffen

Met deze huisslofjes ervaar je het beste van twee werelden: warmte en zachtheid. De merinowol houdt je voeten lekker warm, terwijl de pluche binnenkant ze in de watten legt. Stel je voor: een omhelzing, maar dan voor je voeten. Héérlijk!

Optimale Grip en Makkelijk aan te Trekken

Vooruit, nog één feature om je helemaal over de streep te trekken: de noppen op de zool. Een betere grip op gladde vloeren of bij het traplopen. Nog een pluspunt: door de slimme snijvorm trek je deze sloffen aan in een handomdraai.

Wasbaar en Betrouwbaar

Bezorgd over onderhoud? Niet nodig. Deze huisslofjes kunnen gewoon de wasmachine in. Makkelijk, toch? En dan nog iets: de pasvorm. We kennen allemaal de struggle met pantoffels die nét niet lekker zitten. Dat is hier niet aan de orde, dankzij de FALKE-pasvorm. Let wel op, ze vallen meestal een maatje kleiner uit. Je bent gewaarschuwd!

Klimaatbeheersing op z'n Best

Alsof dat nog niet genoeg is, bieden deze kousenvoetjes ook optimale klimaatbeheersing. Voeg daar een extra dosis warmte aan toe en je hebt de perfecte remedie tegen koude voeten.

Dus, waar wacht je nog op? Trakteer je voeten op het comfort dat ze verdienen. Kies voor warmte, kies voor grip, kies voor Cosyshoe Heren Kousenvoetjes.

Model

Falke - Cosyshoe Heren Sneaker Sloffen - 16590

Samenstelling

90% Merinowol, 10% Polyamide

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »