Falke ClimaWool Herensokken

18,95
Ontdek de ultieme mix van elegantie en functionaliteit met FALKE ClimaWool herensokken. Deze premium sokken bieden niet alleen een verfijnde look maar ook maximaal draagcomfort. Hoe dat kan? Dankzij de unieke samenstelling van Merinowol en TENCEL™ Lyocell Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
FALKE
Artikelnummer:
10286110
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

FALKE ClimaWool Herensokken: Comfort en Duurzaamheid in Één

De Merinowol en TENCEL™ Lyocell zorgen voor een uitzonderlijk zachte en lichte ervaring. Je voeten hebben nog nooit zo'n aangename aanraking met stof gehad. Het geheim zit 'm in de innovatieve garensamenstelling. Niet zomaar een sok!

Een Stap Vooruit in Duurzaamheid

FALKE zet zich in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. De TENCEL™ Lyocell-vezels zijn afkomstig uit duurzaam geteelde eucalyptusbomen. Deze zijn FSC-gecertificeerd en worden geteeld zonder kunstmatige irrigatie of chemische toevoegingen. Een duurzame keuze voor een betere wereld.

Fris en Droog de Dag Door

Muffe voeten zijn verleden tijd. De materialen zijn niet alleen zacht, maar hebben ook een vochtregulerende en temperatuurregulerende werking. Bovendien neutraliseren ze geuren. Of je nu een vergadering hebt of een wandeling maakt, je voeten blijven fris en droog.

Technologie en Design Hand in Hand

De Beta Spun-technologie maakt deze herensokken extra duurzaam. Deze innovatieve techniek beschermt de vezels tegen slijtage. Daarnaast geeft de verfijnde, gelijkmatige mesh-structuur de sokken een elegante uitstraling. Kortom, een tijdloos design gecombineerd met de nieuwste technologie.

FALKE Pasvorm: Altijd Perfect

Nooit meer last van afzakkende sokken of een knellende band. De FALKE ClimaWool herensokken zijn zo ontworpen dat ze altijd perfect passen. Eindelijk een paar sokken dat de hele dag goed zit.

Voel het verschil en ervaar het comfort van FALKE ClimaWool herensokken. Probeer ze nu zelf!

Model

Falke ~ Climawool Heren Sokken ~ 14468

Samenstelling

50% Polyamide (12% gerecycled), 24% Wol, 24% Lyocell, 2% Elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »