FALKE Geribte Dames Bedsokken

23,95
Wil je het toppunt van comfort ervaren? Maak kennis met de FALKE bedsokken, speciaal ontworpen voor dames. Deze unieke sokken bieden een combinatie van luxe materialen en hoogwaardige afwerking, ideaal voor knusse momenten in huis. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
FALKE
Artikelnummer:
10285601
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

FALKE Bedsokken: Luxe, Warmte en Stijl in Één Paar

Het geheim achter het buitengewone comfort van deze sokken ligt in de materiaalkeuze. Een mix van wol en kasjmier zorgt voor een knuffelzachte ervaring. Het is alsof je voeten omhuld zijn in een warme, wollige wolk.

Verfijnde Ribstructuur

Laat je voeten stralen met de elegante ribstructuur. Deze subtiele toevoeging maakt de sokken niet alleen chic, maar ook veelzijdig. Of je nu lekker op de bank zit of in bed ligt, je doet het in stijl.

Licht Gegolfde Rand

De vrouwelijke, licht gegolfde rand geeft een speelse draai aan de sokken. Het voegt net dat beetje extra vrouwelijke elegantie toe.

Versterkte Belastingszones

Ook op het gebied van duurzaamheid scoren deze FALKE bedsokken hoog. De versterkte belastingszones bieden optimale ondersteuning, waardoor de sokken langer meegaan.

Perfecte FALKE-Pasvorm

De sokken zitten als gegoten dankzij de perfecte FALKE-pasvorm. Geen gedoe met afzakkende sokken; deze blijven precies waar ze horen.

Klimaatbeheersing en Bescherming

Voel je altijd comfortabel met de optimale klimaatbeheersing. Deze bedsokken reguleren de temperatuur en beschermen je voeten tegen de kou. Het verwarmende effect maakt ze de ideale metgezel voor koude dagen en nachten.

Ervaar de luxe van FALKE bedsokken zelf. Ze transformeren elk rustmoment in een oase van comfort en stijl. Gun jezelf deze must-have en maak van elke dag een knusse dag!

Voeg deze geweldige aanvulling op je garderobe nu toe!

Model

Falke ~ Bedsock Rib Dames Sokken ~ 46416

Samenstelling

44% Wol, 37% Polyamide, 18% Kasjmier, 1% Elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »