FALKE Haven Duurzame Herensokken

22,00
Koude voeten zijn verleden tijd met de FALKE Haven Heren Sok. Deze ultieme wintersok combineert stijl, comfort en warmte, zodat u zelfs de koudste winterdagen zonder problemen doorstaat. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
FALKE
Artikelnummer:
10286802
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

De Onmisbare FALKE Haven Heren Sok: Uw Winterse Vriend

Een moderne twist op de klassieke Noorse sok, FALKE brengt u het beste van beide werelden. Deze sokken zijn gemaakt van zacht, verwarmend kasjmier. Dit luxe materiaal biedt natuurlijke warmte-isolatie die superieur is aan andere vezels. Zo blijven uw voeten niet alleen warm, maar voelen ze ook ultrazacht aan.

Modern Noors Design

Geïnspireerd door de tijdloze Noorse stijl, heeft de FALKE Haven Heren Sok een eigentijds design dat perfect past bij winterse laarzen en outfits. De sok is verkrijgbaar in twee stijlvolle kleuren, wat zorgt voor veelzijdigheid in uw garderobe.

Optimale Warmte en Comfort

Warmte en comfort gaan hand in hand bij deze FALKE wintersokken. De natuurlijke warmte-isolatie is ongeëvenaard, waardoor u kunt genieten van elk winteravontuur zonder koude voeten. Of het nu gaat om een winterwandeling of een avondje uit, deze sokken zijn uw ideale metgezel.

Waarom Kiezen voor FALKE?

FALKE staat bekend om kwaliteit en duurzaamheid. Deze wintersokken zijn dan ook een investering die elk seizoen opnieuw zijn waarde bewijst. Ze bieden een combinatie van mode en functionaliteit, zodat u in stijl de winter kunt trotseren.

Klaar om de winter aan te gaan? Met de FALKE Haven Heren Sok zijn koude voeten geen optie meer. Dus waar wacht je nog op? Maak deze winter comfortabel en stijlvol!

Model

Falke ~ Haven Herensokken ~ 12525

Samenstelling

43% polyamide, 26% wol, 5% kaschmir

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »