FALKE Sneakersokken Giftbox Heren 3-pack

13,79
Op zoek naar het ultieme geschenk voor de stijlbewuste man? Zoek niet verder! De Happy Box 3-Pack Heren Sneakersokken biedt je alles wat je nodig hebt voor comfort én klasse. Geleverd in een metalen geschenkdoos van hoge kwaliteit. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
FALKE
Artikelnummer:
10284501
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

FALKE Sneakersokken in Stijlvolle Giftbox: Perfect Cadeau voor Hem!

In deze luxueuze giftbox vind je een zorgvuldig geselecteerde mix van drie verschillende moderne sneakersokken. Twee effen exemplaren voor een subtiele touch en één paar tweekleurige gestreepte sokken voor die dagen waarop je een fashion statement wilt maken. De veelzijdigheid maakt deze set perfect voor elke garderobe!

Comfort en Duurzaamheid

Duurzaamheid is geen optie, het is een must. Daarom zijn deze sokken gemaakt van compact katoen van hoge kwaliteit. Dit materiaal is niet alleen zacht voor je huid, maar ook ontzettend slijtvast. Tel daar de perfecte FALKE-pasvorm bij op en je hebt een onverslaanbare combinatie van comfort en duurzaamheid.

Waarom Kiezen voor FALKE?

FALKE staat synoniem voor kwaliteit en innovatie. Het is een merk dat al jarenlang geliefd is om zijn hoogwaardige textielproducten. Met deze FALKE sneakersokken in een elegante giftbox, kies je voor een product dat garant staat voor stijl en comfort. Dit maakt het een ideaal cadeau voor elke man!

Maak Iemand Blij!

Of je nu een cadeau zoekt voor een verjaardag, feestdag of gewoon zomaar; deze Happy Box 3-Pack Heren Sneakersokken zijn altijd een schot in de roos. Maak een geliefde, vriend of jezelf blij met dit unieke en zorgvuldig samengestelde cadeau.

Zoek niet verder. Bestel nu en ervaar zelf het luxe comfort van FALKE!

Model

Falke ~ Happy Box Men 3-Pack ~ 13056

Samenstelling

85% katoen, 13% polyamide, 2% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »