HEAD Beginner Thermo Skisokken

16,99
Ontdek het ultieme comfort en de warmte van de HEAD Beginner Thermo Skisokken - de perfecte metgezel voor een zorgeloze dag op de piste! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
HEAD
Artikelnummer:
11100603
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Comfortabele en Warme Skisokken voor een Hele Dag Plezier

Ben je op zoek naar de perfecte skisokken die je de hele dag door comfort en warmte bieden? Zoek niet verder! Met de HEAD Beginner Thermo Skisokken kun je zorgeloos genieten van je skitochten zonder enige irritatie. Dit unisex ski-kneehigh 2-pack van HEAD is speciaal ontworpen om jouw skibeleving naar een hoger niveau te tillen.

Geniet van Warmte en Comfort

Deze skisokken zijn gemaakt van een comfortabele woolblend die je voeten heerlijk warm houdt, zelfs op de koudste dagen op de piste. Dankzij de verschillende technieken die in de sok zijn verwerkt, zoals de comfortabele boord die niet knelt en de extra versteviging voor schokpreventie, kun je met vol vertrouwen de berg af skiën.

Ondersteuning en Ventilatie

De HEAD Beginner Thermo Skisokken bieden ook uitstekende ondersteuning voor je enkel en hiel, zodat je stabiel en comfortabel kunt skiën. Het ademende gaas zorgt voor een optimale ventilatie, waardoor je voeten fris en droog blijven, zelfs tijdens intensieve afdalingen. Daarnaast is de zool bekleed voor extra comfort en demping, zodat je geen last hebt van vermoeide voeten.

Voorkom Irritatie en Bescherm Je Schenen

Met de extra comfortabele scheenbeschermer van deze skisokken kun je onbezorgd de berg af suizen. De sokken zijn ook voorzien van technische acryl/wolmix en bieden steun voor de voetholte, waardoor je voeten in de juiste positie blijven en je geen last krijgt van vermoeidheid.

Wacht niet langer en ervaar het verschil met de HEAD Beginner Thermo Skisokken. Geniet van ultiem comfort, warmte en ondersteuning tijdens je skitochten. Bestel nu en maak je klaar voor een geweldige wintersportervaring!

Model

HEAD Unisex Ski Beginner Logo Kneehigh 2p 701224231

Samenstelling

56% Acryl, 15% Polypropyleen, 21% Wol, 2% Elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »