HEAD Boxershorts Heren 2-Pack

11,99
Maak kennis met de ultieme balans tussen strak design en ongeëvenaard comfort: de HEAD heren boxershorts, jouw nieuwe dagelijkse must-have. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
HEAD
Artikelnummer:
11100901
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Ontdek Comfort en Stijl: HEAD Heren Boxershorts 2-Pack

Een must-have voor elke man: de HEAD Basic Boxershorts in een voordelig 2-pack. Ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan zowel comfort als stijl. Deze zwarte, effen boxershorts zijn de definitie van dagelijks comfort met een vleugje elegantie. Kies voor het gemak van een duopack en geniet van een luxueus gevoel, elke dag weer.

Ultiem Draagcomfort

Het geheim van deze HEAD boxershorts? Een revolutionaire 4-way stretch katoenmix. Met 95% katoen en 5% elastaan voelt de stof niet alleen superzacht, maar biedt het ook een flexibele pasvorm die zich naar jouw lichaam vormt. De boxershorts blijven de hele dag perfect zitten, dankzij de elastische, bedrukte tailleband die niet knelt. Perfect voor werk, sport en ontspanning.

Kwaliteit die je voelt

HEAD staat synoniem voor kwaliteit. Deze 2-pack boxershorts bewijst dat opnieuw. Het stretchkatoen garandeert duurzaamheid, terwijl het elastaan ervoor zorgt dat de pasvorm behouden blijft, wasbeurt na wasbeurt. De subtiele branding op de band voegt een kenmerkende touch toe aan deze tijdloze klassiekers.

Model

HEAD ~ Heren Boxershort 2-Pack ~ 701202741

Samenstelling

95% katoen, 5% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »