HEAD Racer Thermo Skisokken Unisex

21,99
Ontdek de ultieme skisokkenervaring met de HEAD Racer Thermo Skisokken Unisex - ongeëvenaard comfort, optimale ondersteuning en betrouwbare bescherming voor elke afdaling! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
HEAD
Artikelnummer:
11100502
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

HEAD Racer Thermo Skisokken Unisex - Voor de Ultieme Ski-ervaring!

Als je op zoek bent naar de perfecte sokken voor je skitochten, dan zijn de HEAD Racer Thermo Skisokken een absolute must-have. Deze performance sokken, verpakt per paar, zijn speciaal ontworpen voor gevorderde skiërs die comfort en bescherming hoog in het vaandel hebben.

Comfort staat centraal bij deze voorgevormde kousen. Met versterking op het scheenbeen geniet je van extra demping en een ongeëvenaard gevoel van welzijn. Dankzij de strategisch geplaatste zones voor extra protectie ben je verzekerd van de nodige bescherming op de piste.

Wat deze skisokken echt onderscheidt, is het vochtregulerende vermogen. Je voeten blijven droog en fris, zelfs tijdens intense afdalingen. Bovendien bieden ze extra ondersteuning, waardoor je voeten en benen minder snel vermoeid raken en je vol vertrouwen de berg af kunt suizen.

Waarom kiezen voor de HEAD Racer Thermo Skisokken?

Anatomisch gevormd voetbed: Elk paar is zorgvuldig ontworpen om perfect te passen bij de vorm van je voeten, zodat je ultiem comfort ervaart tijdens het skiën.

Enkel- en hielsteun: Dankzij de speciale ondersteuning rondom je enkels en hielen geniet je van optimale stabiliteit en voorkom je blessures.

Ergonomisch geplaatste ventilatiezones: De ventilatiezones zorgen voor een uitstekende luchtcirculatie, waardoor je voeten altijd fris en droog blijven, zelfs tijdens inspannende afdalingen.

Extra-comfort scheenbeschermer: Met deze skisokken hoef je je geen zorgen te maken over schokken of stoten tegen je scheenbenen. Ze bieden een extra laag demping en bescherming.

Wreefbescherming: De sokken zijn voorzien van wreefbescherming, wat zorgt voor extra comfort en voorkomt dat je voeten gaan schuiven in je skischoenen.

Vochtafvoerend: Dankzij het vochtregulerende materiaal blijven je voeten droog en vrij van ongemakkelijke vochtigheid, zelfs tijdens lange skisessies.

Ultradun microvezel: Ondanks de indrukwekkende eigenschappen zijn deze sokken gemaakt van ultradunne microvezels die zorgen voor een perfecte pasvorm en een lichtgewicht gevoel.

Met de HEAD Racer Thermo Skisokken Unisex ben je helemaal klaar voor de wintersport! Ervaar het ultieme comfort, de optimale ondersteuning en de betrouwbare bescherming die deze sokken bieden. Bestel ze vandaag nog en geniet van elke afdaling met een lach op je gezicht!

Model

HEAD Unisex Ski Racer Kneehigh 1p 701224076

Samenstelling

80% Polyamide, 30% Polyamide, 5% Elastaan,

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »