HEAD Sportieve Quarter Wandelsokken 2-Pack

11,99
Ontdek het ultieme wandelcomfort met de Head Sportieve Quarter Wandelsokken - de perfecte metgezel voor elke avontuurlijke stap! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
HEAD
Artikelnummer:
11100106
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Geniet van Comfort en Stabiliteit met de Head Sportieve Quarter Wandelsokken

Op zoek naar de perfecte sokken voor je volgende wandelavontuur? Stop met zoeken! De Head Hiking Quarter 2-Pack Korte Wandelsokken zijn precies wat je nodig hebt. Of je nu op vakantie bent of gewoon geniet van een wandeling in de prachtige Nederlandse bossen, deze sokken zorgen ervoor dat je comfortabel en blaarvrij blijft.

Voorkom irritatie en blaren

Dankzij de dikkere structuur bij de contactpunten met je schoenen, hoef je je geen zorgen te maken over irritatie, wrijving of blaren. De Head wandelsokken bieden optimale bescherming en houden je voeten gelukkig, zelfs tijdens lange wandelingen.

Comfort en ademend vermogen

Deze sokken hebben een stevige badstof zool en zijn iets lager dan normale wandelsokken. Ze bieden enkel- en voetboogondersteuning voor een betere pasvorm en stabiliteit. Bovendien hebben ze een dunnere structuur die zorgt voor voldoende ademend vermogen, waardoor je ze zowel op warmere als koudere dagen kunt dragen.

Beter bewegen zonder beperkingen

De Head wandelsokken zijn ontworpen met een verbeterde pasvorm en flexzone, zodat je vrij kunt bewegen zonder beperkingen. Ze hebben ook een platte teennaad voor nul-irritatie, zodat je je volledig kunt concentreren op het genieten van je wandeling.

Shockabsorptie en ventilatie

Dankzij de schokabsorptie eigenschappen bieden deze sokken extra comfort bij elke stap die je neemt. De badstof zool en hiel zorgen voor demping en bescherming tegen harde oppervlakken. Bovendien is ventilatie ingebouwd, waardoor je voeten op de juiste temperatuur blijven, zelfs tijdens intensieve wandelingen.

Dus waar wacht je nog op? Upgrade je wandelervaring met de Head Sportieve Quarter Wandelsokken. Geniet van het comfort, de stabiliteit en de vrijheid om te bewegen. Bestel vandaag nog en maak je klaar voor eindeloze avonturen!

Model

HEAD Hiking Quarter 2p Unisex 701219909

Samenstelling

40% Katoen, 23% Wol, 19% Polyamide, 2% Elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »