Heatkeeper Dames Thermo Legging Long Janes

12,99
Zeg vaarwel tegen koude benen tijdens winterse avonturen! Deze thermo dameslegging is de must-have voor elke wintergarderobe. Deze legging is de ultieme metgezel voor koude buitenactiviteiten, of je nu gaat skiën, wandelen of gewoon de hond uitlaten. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Heatkeeper
Artikelnummer:
10401901
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Thermo Dameslegging: Warmte en Comfort Gecombineerd

Deze dameslegging is gemaakt van speciale garens met een hoge thermische isolatie (TOG 1.28). Geen koude rillingen meer! Het materiaal sluit nauw aan op je huid en houdt de warmte vast, maar laat je lichaam toch ademen.

Ultra-Comfortabel en Zacht

Comfort is geen luxe, het is een noodzaak! De binnenkant van deze thermo dameslegging is intensief geborsteld. Dit zorgt voor een uitzonderlijk zacht draagcomfort dat je moet voelen om te geloven.

Naadloos en Lichtgewicht

Met een naadloze afwerking zorgt deze legging voor een soepele en comfortabele pasvorm. Geen schurende naden meer! Bovendien is de legging licht van gewicht en sneldrogend, perfect voor dagelijks gebruik tijdens de wintermaanden.

Veelzijdig en Duurzaam

Niet alleen is deze thermo dameslegging ideaal voor outdoor activiteiten, het is ook sneldrogend. Dat maakt het geschikt voor dagelijks gebruik. Vertrouw op de Heatkeepers thermo dameslegging als jouw go-to kledingstuk om warm te blijven, waar je ook bent.

Geef kou geen kans. Ervaar zelf de warmte en het comfort van de Heatkeepers thermo dameslegging!

Grijp nu je kans om warm en stijlvol de winter door te komen!

Model

Heatkeeper ~ Dames Thermo Longe Janes ~ 140352-000 ~ wit ~ s

Samenstelling

80% Polyester, 20% viscose

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »