Heatkeeper Gebreide Heren Sporthandschoenen

7,99
Maximale prestaties tijdens koude dagen met deze gebreide sporthandschoenen Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Heatkeeper
Artikelnummer:
10400901
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Sportieve thermo handschoenen

Ben jij graag buiten? Vertrouw dan op je Heatkeepers. Deze Thermo isolerende herenhandschoenen houden jouw handen heerlijk warm. Een zacht en comfortabel breisel van speciale garens met een hoge dichtheid en dikke constructie zorgt voor de juiste balans tussen een hoge thermische isolatie (TOG 1.9) en een goede vochtregulatie. De warme lucht blijft dicht bij de huid en houdt jouw handen langer warm zonder dat ze gaan transpireren. Jouw Heatkeepers zijn aan de binnenzijde intensief geborsteld, wat de isolerende werking verhoogt en zorgt voor een heerlijk zacht draagcomfort.

De elastische boorden om de polsen zorgen dat de wind buiten blijft. De I-touch delen aan duim, wijsvinger en middelvinger zorgen dat jij zonder koude handen je mobiele apparaten kunt blijven bedienen. Thermo isolerende herenhandschoenen Hoog draagcomfort en handige I-touch delen voor gebruik mobiele apparaten Ideaal voor extra koude en winderige outdoor activiteiten Intensieve borsteling binnenzijde voor extra zacht gevoel Middelhoge thermisch isolerende waarde (TOG 1.9)

Samenstelling

75% Acryl, 22% Polyester, 3% Elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »