LEVIS Batwing Sokken Gerecycled Katoen 3-Pack

11,99
Ervaar ongeëvenaard comfort en duurzaamheid met deze LEVIS sokken van gerecycled katoen - stijlvol, milieuvriendelijk en perfect voor elke dag! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Levi's
Artikelnummer:
11000301

Informatie

Onweerstaanbaar comfort met de LEVIS Batwing Sokken

Welkom in de wereld van de ultieme voetcomfort met de LEVIS Batwing sokken, gemaakt van gerecycled katoen. Deze sokken bieden niet alleen een luxueus zacht gevoel aan je voeten, maar dragen ook bij aan de zorg voor onze planeet door gerecycled materiaal te gebruiken.

Voel de zachtheid, voel de stevigheid

Met een verstevigde hiel en teen zijn deze sokken ontworpen om de slijtage van dagelijks gebruik te weerstaan. Maar zelfs met deze robuustheid blijven de sokken aangenaam zacht dankzij het gebruik van hoogwaardig katoen, zodat je voeten de hele dag blij zijn.

Een perfecte pasvorm voor iedereen

Of je nu een man of een vrouw bent, de LEVIS Batwing sokken zijn gemaakt met een natuurlijke pasvorm die zich aanpast aan jouw voet. Ze bieden het comfort en de ondersteuning die je nodig hebt, of je nu thuis bent, op het werk of ergens onderweg.

Blijf koel met de Ventilatielijn

Warme voeten kunnen oncomfortabel zijn, daarom zijn deze sokken voorzien van een ventilatielijn. Hierdoor blijven je voeten koel en comfortabel, ongeacht hoe intens je dag ook is. En, met het iconische Levis logo ben je altijd in stijl.

Voeg duurzaamheid toe aan je sokkenla

Met de LEVIS Batwing sokken geef je niet alleen je voeten een cadeau, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Kies voor duurzaamheid, comfort en stijl in één pakket.

Wacht niet langer en geef je voeten de liefde die ze verdienen. Bestel nu je 3-pack LEVIS Batwing sokken van gerecycled katoen. Stap in de wereld van comfort met verantwoordelijkheid. Klik hier om je aankoop te starten!

Model

LEVIS Regular Cut Batwing Logo Recycled Cotton 3p 701224674

Samenstelling

74% Katoen, 22% Polyester, 3% Elastaan, 2% Polyamide

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »