Levi's Heren Sportswear Boxershort

26,95
Beleef dagelijk uitmuntend comfort en stijl met de veelzijdige en nauwsluitende Levi's heren boxers, de perfecte basis van elke outfit. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Levi's
Artikelnummer:
11000601
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Stap Over Op Superieur Ondergoed

Vergeet het gewone en omarm de uitmuntendheid met Levi's heren boxers. Jouw zoektocht naar de ideale combinatie van flair en comfort eindigt hier. Deze 'multi'-kleurige boxers voegen een modieuze draai toe aan jouw dag. En ze blijven perfect zitten, hoe actief je ook bent.

Een Revolutie in Draagcomfort

Gemaakt van eersteklas stretchkatoen, passen deze boxershorts zich naadloos aan jouw lichaam aan. Ze bieden superieur comfort, wat je ook doet. Levi's weet wat mannen willen: een boxer die voelt als een tweede huid.

Stijl Ontmoet Functionaliteit

Deze boxershorts hebben een chique effen design, klaar om met elke outfit te combineren. Ze bieden langdurig comfort en blijven was na was perfect in vorm. Voeg deze Levi's boxers toe aan je garderobe voor dagelijkse luxe.

Ervaar de Levi's Belofte

Trakteer jezelf op deze premium boxers en voel elke dag het verschil. Met Levi's begin je elke dag zelfverzekerd. Het is tijd voor een upgrade. Gun jezelf het beste met Levi's heren boxers.

Ontdek vandaag nog hoe goed comfort kan voelen. Want jij verdient het, elke dag weer.

Model

Levi's ~ Heren Sportswear Boxer ~ 701222843

Samenstelling

95% katoen, 5% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »