Marcmarcs Ann Dames Sokken

13,00
Ontdek de Perfecte Mix van Stijl en Comfort met Ann Damessokken! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Marcmarcs
Artikelnummer:
10658501
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Voel het Verschil met Fluweelzacht Katoen

Ann damessokken zijn niet zomaar sokken, ze zijn een fashion statement! Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor de modebewuste vrouw die comfort net zo belangrijk vindt als stijl. Gemaakt van hoogwaardig fluweelzacht katoen, zorgen ze voor een ongeëvenaard zacht gevoel aan je voeten. Perfect voor de koude winterdagen, bieden ze niet alleen warmte maar ook een onberispelijke look.

Een Ontwerp dat Staat voor Vakmanschap

Onze deskundige ontwerpers hebben hard gewerkt om de perfecte balans te vinden tussen esthetiek en comfort. Het resultaat is een sok die niet alleen prachtig is om te zien, maar ook geweldig zit. De uitstekende pasvorm zorgt ervoor dat de sokken de hele dag door comfortabel blijven, zonder af te zakken of te knellen. Met de Ann damessokken aan je voeten, begin je elke dag met een gevoel van luxe en verfijning.

Een Onmisbaar Onderdeel van Jouw Garderobe

De Ann damessokken zijn meer dan alleen een accessoire, ze zijn een essentieel onderdeel van elke outfit. Of je nu een zakelijke bijeenkomst hebt, een casual dagje uit, of gewoon thuis wilt ontspannen, deze sokken passen bij elke gelegenheid. De subtiele, doch stijlvolle uitstraling maakt ze makkelijk te combineren met verschillende outfits, waardoor je altijd een verfijnde touch toevoegt aan je look.

Stap Vandaag Nog over op Luxe

Waarom zou je genoegen nemen met minder als je het beste kunt hebben? Trakteer jezelf op de luxe en het comfort van Ann damessokken. Perfect voor de vrouw die waarde hecht aan zowel stijl als comfort. Bestel nu en ervaar zelf de unieke combinatie van luxe, comfort en stijl!

Model

Marcmarcs ~ Damessok Ann ~ 82156

Samenstelling

75% katoen 20% polyamide 5% elastane

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »