Marcmarcs Marlotte dames huissokken

14,95
Zeg vaarwel tegen koude voeten en hallo tegen knus comfort met onze Marlotte dames huissokken! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Marcmarcs
Artikelnummer:
10659101
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Ultiem Comfort Binnenshuis

Met onze Marlotte dames huissokken ervaar je een ongeëvenaard comfort in je eigen huis. Deze sokken zijn niet zomaar huissokken; ze zijn een knuffel voor je voeten. De luxe nepbont voering omhult je voeten met een zachte, warme omhelzing. Ze zijn perfect voor die ontspannende momenten op de bank of als je 's ochtends geniet van je koffie. Met Marlotte sokken worden koude voeten een vergeten herinnering.

Veilig en Stijlvol Rondlopen

Deze sokken zijn niet alleen warm en comfortabel, maar ook veilig. De speciale ABS-laag aan de onderkant van de sokken zorgt voor optimale grip op gladde oppervlakken. Dit vermindert het risico op uitglijden en biedt extra stabiliteit. Nu kun je met vertrouwen en stijl door je huis lopen, zonder zorgen over gladde vloeren.

Genieten in Stijl

Marlotte dames huissokken combineren functionaliteit met een modieuze uitstraling. Ze passen perfect bij je ochtendjas of je favoriete huispak. Ze zijn de ideale keuze voor die dagen waarop comfort voorop staat, zonder in te leveren op stijl. Geef je voeten de liefde en aandacht die ze verdienen met de warmte en zachtheid van onze Marlotte sokken.

Bestel Jouw Paar Vandaag Nog!

Wacht niet langer en trakteer je voeten op de luxe die ze verdienen. Bestel vandaag nog je paar Marlotte dames huissokken en ervaar zelf het verschil. Laat koude voeten een ding van het verleden zijn en stap in een wereld van comfort en warmte met Marlotte.

Model

Marcmarcs ~ Homesocks ABS Marlotte ~ 85036

Samenstelling

Buitenkant: 95% acryl, 5% polyester, Binnenkant 100% polyester

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »