O'Neill No-Show Footies 3-Pack

6,99
Deze zomerse footies zijn ideaal om te dragen in lage schoenen of sneakers en zijn door het korte model niet zichtbaar Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
O'Neill
Artikelnummer:
10251006
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Sportieve footies

Deze footies of kousenvoetjes hebben een sportief model en zijn perfect voor de zomer. De sokken zijn extra laag, waardoor ze ideaal zijn om te dragen in laag uitgesneden schoenen zoals sneakers, ballerina’s of loafers. Dankzij versterkte hiel en teenzones slijten de sokken minder snel en zul je geen last hebben van schurende schoenen. 

O'Neill sokken

O'Neill is van origine een Californische surf-, sneeuw- en lifestyle merk dat in 1952 werd opgericht door Jack O'Neill. Hij wilde met zijn kleding simpelweg het sporten verbeteren. Bij O'Neill staat daarom comfort en draaggemak voorop en dat voel je terug in deze sokken. O'Neill streeft ernaar om de impact op het milieu te verminderen door productieprocessen te optimaliseren en verschillende sociale en milieu-initiatieven te steunen. Zo voldoet O'Neill aan een groot aantal criteria van normen en voorschriften die de producten van het merk in een steeds duurzamere richting sturen.

Samenstelling

75% katoen, 23% polyamide, 2% elastaan

Model

O'Neill Footie O'Neill 3-pack 719003

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »