Puma Effen Unisex Sportsokken 3-Pack

8,99
Geef je sportprestaties een boost en ervaar ongekend comfort met de Puma Effen Sportsokken – waar stijl en functionaliteit samenkomen in elke stap! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Puma
Artikelnummer:
10131717
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Ontdek de Kracht van Comfort met Puma Sportsokken

Stap het veld op met zelfvertrouwen met onze Puma Effen Sportsokken, speciaal verpakt in een handig 3-pack. Deze sokken zijn het toonbeeld van wat Puma zo sterk maakt: ze bundelen kwaliteit, innovatie en die unieke stijl waar je naar zoekt, allemaal in één. De sportieveling met hoge eisen vindt hier de perfecte match.

Ultiem Sportplezier met Puma

Zeg maar dag tegen middelmatige sportsokken en verwelkom deze donkerblauwe krachtpatsers in je garderobe. Gemaakt voor iedere sport en ontworpen om jouw spel naar het volgende niveau te tillen. Ervaar de schokabsorberende kracht van de badstof voetzool, die elk stap verzacht. Met de vlakke teennaad zeg je irritatie vaarwel. Elke beweging voelt als maatwerk door de voorgevormde hiel die perfect op zijn plek blijft.

Elke Sport, Elke Stap, Puma Staat Klaar

Voel de elasticiteit bij elke jump door de ribbrei van het beenstuk. Het geeft je de vrijheid en het comfort dat je nodig hebt bij elke sprint, sprong of slide. Het ingebreide Puma logo is jouw stempel van kwaliteit en laat zien dat je kiest voor het beste.

Dus waarom wachten? Geef je voeten de aandacht die ze verdienen en kies voor de dynamische support van Puma Sportsokken. Het is meer dan een sok, het is een spelveranderaar. Laat je voeten spreken op het veld. Bestel nu en ervaar het verschil!

Zet je beste beentje voor. Kies voor comfort, kies voor kwaliteit, kies Puma.

Model

Puma ~ Sportsokken 3-Pack Unisex ~ 7312

Samenstelling

74% katoen, 2% polyester, 3% polyamide, 2% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »