Puma Heren Boxershort 2-Pack

17,95
Stap in de wereld van ultiem draaggemak en moderne elegantie met de Puma Heren Boxershorts 2-Pack, de ultieme combinatie die jouw ondergoedgame verandert! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Puma
Artikelnummer:
11201121

Informatie

Puma Heren Boxershorts Duo: Blauw & Grijs

Zoek je comfort gecombineerd met stijl? Ontdek de perfecte match met de Puma Heren Boxershorts 2-Pack. Duik in het gemak van deze set met een klassieke blauwe en een strakke grijze boxer. De half lange pijpen en stevige, brede band zorgen voor een ongekend draagcomfort. Voor een aantrekkelijke prijs krijg je twee topkwaliteit boxershorts in huis.

Topcomfort met een Sportieve Touch

Elk paar is zorgvuldig vervaardigd uit 95% zacht katoen en 5% elastaan. Dit zorgt voor stretch en een pasvorm die als gegoten zit. De elastische band met het Puma logo omarmt je taille zonder te knellen. Kies voor deze trendsetters en geniet van de subtiele logoprint die de boxershorts een extra dimensie geeft.

Kies Jouw Maat

De Puma Basic Boxershort 2-Pack 5001 is meer dan basic, het is een essentieel onderdeel van je garderobe. Verkrijgbaar in S tot XL, passen deze boxershorts zich naadloos aan je lichaam aan. Vervaardigd voor bewegingsvrijheid, ervaar je met deze stretchkatoenen shorts de vrijheid in elke actie. Het ingeweven Puma-merk op de band tilt je stijl naar een hoger niveau.

Bestel met Vertrouwen

Verrijk je ondergoedcollectie met de Puma heren boxershorts, nu verkrijgbaar in dit praktische 2-pack. Bestel vandaag nog en stap over op de combinatie van sportiviteit en comfort. Geef je dagelijkse outfit een solide basis met Puma ondergoed. Wacht niet langer en kies voor het ondergoed dat je verdient.

Bereid je voor op een revolutie in jouw ondergoedlade. Laat Puma je de hele dag door omhullen met comfort en kwaliteit. Shop nu en voel het verschil!

Model

Puma ~ Heren AOP Boxer 2-Pack ~ 100001512

Samenstelling

95% katoen, 5% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »