Puma Quarter Kindersokken 3-Pack

5,95
Duik in de wereld van kleur en comfort met onze Puma Kids Quarter Socks – de perfecte mix voor kleine voetjes die grootse avonturen tegemoet gaan! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Puma
Artikelnummer:
11200810
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Een Kleurrijke Stap Vooruit

Zoek je het perfecte voetcomfort voor je kind met een kleurrijke twist? Maak kennis met onze Puma Kids Quarter Socks, verkrijgbaar in een vrolijk 3-pack! Elke set is een kleurrijk feestje voor de voetjes, met tinten die de dag van je kind opvrolijken. Voor de kleine modebewuste avonturiers hebben we pakketten in lila, paars en roze. Deze kleuren zorgen voor een frisse en speelse twist onder elke outfit.

Duurzaam en Comfortabel

Deze sokken zijn kort, krachtig en comfortabel. Ze bieden optimale bescherming zonder uit de broek te piepen. Ideaal voor alle speelmomenten! Puma's belofte van duurzaamheid betekent dat deze sokken blijven presteren, was na was. Gewoon op 40 graden wassen met soortgelijke kleuren, en ze zijn weer klaar voor actie. Onze sokken zijn gemaakt voor kids die niet stilzitten en bieden zowel stijl als comfort.

Elke Stap Telt

Geef de voeten van je kind de liefde die ze verdienen met onze Puma Quarter Kindersokken. Ze zijn zacht, ademend en blijven perfect zitten, ook tijdens de wildste avonturen. Zo maakt elke stap een statement en loopt je kind er altijd trendy bij. Gun je kind de kwaliteit van Puma en laat hun voeten stralen in onze kleurrijke sokken.

Start de dag goed en voeg een dosis kleur en comfort toe aan de sokkencollectie van je kind. Met onze Puma Kids Quarter Socks geef je niet alleen stijl, maar ook een glimlach cadeau. Voeg nu toe aan de garderobe en laat je kinderen de wereld ontdekken met elke vrolijke stap!

Ontdek de perfecte mix van stijl en comfort. Jouw kind verdient het beste. Laat de sokken het verhaal vertellen. Shop nu en stap in een wereld vol kleur!

Model

Puma ~ Kids Quarter Sokken 3-Pack ~ 194011001

Samenstelling

73% katoen, 23% polyester, 3% polyamide, 1% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »