Puma Sportieve Kindersokken 3-Pack

6,95
Laat de voetjes van je kinderen stralen met de vrolijke en comfortabele Puma Kindersokken, perfect voor elke stap van hun avontuur! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Puma
Artikelnummer:
11200411
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Feest voor de Voetjes: Puma Kids Crew!

Op zoek naar het ultieme voetgeluk voor je kind? De Puma Kids Regular Crew sokken zijn een ware traktatie voor jonge voetjes. Levendige kleuren en ongekend comfort komen samen in dit lichtgewicht 3-pack. Ideaal voor de kleine ontdekkingsreizigers die niet alleen rondstuiteren maar er ook top uit willen zien!

Zacht, Stevig en Stijlvol

Deze sokken verwennen de voeten met een heerlijke katoenmix. De voetjes blijven knus en koel, stap na stap. Dankzij het slimme ribbelontwerp blijven ze perfect zitten. Geen gedoe meer met afzakkende sokjes. En met de verstevigde hiel en teen zijn ze opgewassen tegen elke uitdaging. Speelplezier gegarandeerd!

Kleurrijk voor Elke Gelegenheid

In dit pakket schitteren drie kleuren: fris wit, stijlvol grijs en vrolijk roze. Voor elke outfit is er een match. Deze sokken zijn een statement van sportiviteit, bekroond met het Puma-logo. Ze staan fantastisch bij sneakers en zijn ook ideaal voor laarsjes of andere schoeisel.

Perfect voor Elk Moment

Of het nu gaat om school, speeltijd of sport, deze sokken zijn een hit in alle seizoenen. De Puma Kids Regular Crew sokken passen overal bij en doorstaan elk kinderavontuur met gemak.

Zie je je kind al rondhuppelen in deze Puma beauties? Geef hun voeten de liefde die ze verdienen en kies voor deze stijlvolle sokken. Een vrolijke voetendans is slechts een paar klikjes verwijderd!

Model

Puma ~ Kindersokken Crew 3-Pack ~ 100000965

Samenstelling

73% katoen, 26% polyamide, 1% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »