Sarlini Cable Modal Panty's Voor Dames

9,99
De panty waar je naar zocht: veelzijdig, elegant en comfortabel. Onze kabel panty van modal stof is de ultieme combinatie van stijl en functionaliteit. Met de kabelstructuur voeg je moeiteloos een vleugje glamour toe aan elke outfit. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Sarlini
Artikelnummer:
10655002
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Een Toonbeeld van Elegantie en Comfort: De Dames Panty met Kabelstructuur van Modal

Gemaakt van modal, een vezel afkomstig uit beukenhout, zet deze panty een nieuwe standaard in draagcomfort. Het is zo zacht als een tweede huid, maar wel duurzaam genoeg om de tand des tijds te doorstaan. Het beste van beide werelden dus.

Pasvorm en Comfort

Modal panty's staan bekend om hun uitstekende pasvorm. De brede en niet-knellende band zorgt ervoor dat je je de hele dag op je gemak voelt. Dankzij de versterkte teenstukken hoef je je geen zorgen te maken over snelle slijtage. En maat XXL? Die komt met een extra tussenstuk voor optimaal comfort.

Hygiënisch en Luxueus

Niet te vergeten het katoenen kruisje dat zorgt voor optimale hygiëne. Jouw benen krijgen een luxe en nette uitstraling, of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit.

De Kleur en het Patroon: Kies Jouw Stijl

Met Sarlini als jouw go-to merk, heb je keuze uit een breed scala aan kleuren en patronen. Of je nu houdt van ingetogen zwart of opvallend rood, er is altijd een panty die perfect past bij jouw stijl.

Stap in de wereld van comfort en elegantie. Maak jouw outfit compleet met onze veelzijdige dames panty van modal stof. Voeg vandaag nog dit pareltje toe aan je garderobe!

Model

Sarlini ~ Sarlini Ladies Cable Modal Tights ~ 16285001

Samenstelling

80% modal,15% polyamide, 5% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »