Naadloze geribbelde panty's voor dames

12,99
Op zoek naar de perfecte panty? Zoek niet verder! Deze Sarlini panty is alles wat je nodig hebt voor de perfecte look. Dankzij het zachte microfibre materiaal en het subtiele ribpatroon veranderen je benen in blikvangers. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Sarlini
Artikelnummer:
10653006
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Een Must-Have voor Elke Garderobe: De Sarlini Panty

Geen zin in knellende banden die je vrijheid beperken? Dat snappen we! Deze Sarlini panty komt met een niet-knellende, brede band. Geniet van het hoogste draagcomfort, de hele dag door. Het draait allemaal om jouw welzijn en look!

Elegantie en Stoerheid in Één

Stijl is persoonlijk. Of je nu een elegante of stoere vibe nastreeft, met deze panty sla je de plank nooit mis. Het ribpatroon biedt die chique touch, terwijl het microfibre materiaal een moderne uitstraling heeft. Combineer naar hartenlust!

Naadloos Design voor een Strakke Look

Hou je niet van zichtbare naden? Wij ook niet. Daarom is de Sarlini-Apollo panty naadloos ontworpen. Een strakke look is gegarandeerd, ongeacht je outfit!

De Ideale Basis voor Elke Outfit

Je weet wat ze zeggen: een goede basis is het halve werk. Dat geldt zeker voor deze panty. Of je nu naar een chique diner gaat of een casual dag voor de boeg hebt, met deze panty ben je altijd goed gekleed. Eén ding is zeker: Sokkenmarkt heeft oog voor stijl!

Kortom, de Sarlini-Apollo panty is de perfecte keuze voor wie stijl en comfort hoog in het vaandel heeft staan. Waar wacht je nog op? Geef je garderobe een upgrade!

Model

Sarlini ~ Sarlini Ladies Ribbed Leggings Seamless ~ 16401000

Materiaal

92% polyamide, 8% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »