Teckel Wollen Damessokken Motief 2-Pack

5,95
Ontdek de perfecte mix van comfort en stijl met onze Teckel damessokken! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Teckel
Artikelnummer:
10656101
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Unieke Grafische Designs

Welkom in de wereld van TECKEL damessokken, waar stijl en comfort samenkomen in een opvallende collectie. Onze TECKEL wolmix damessokken, beschikbaar in een handige 2-pack, zijn een must-have voor elke garderobe. Met diverse grafische designs, passen deze sokken perfect bij de moderne, modebewuste vrouw. Ze zijn niet alleen een trendy aanvulling op je outfit, maar bieden ook ongeëvenaard draagcomfort.

Comfort en Kwaliteit

De sokken zijn vervaardigd uit een hoogwaardige katoenmix, wat zorgt voor een zacht en aangenaam gevoel. Het unieke aan onze TECKEL sokken is de niet voelbare teennaad, waardoor irritatie en ongemak tot het verleden behoren. Onze sokken staan bekend om hun uitstekende pasvorm en duurzaamheid, waardoor ze seizoen na seizoen je favoriet blijven. De betaalbare prijs maakt het mogelijk om kwaliteit en stijl in huis te halen zonder compromis.

Trendy en Veelzijdig

De variërende prints en designs van onze damessokken zijn zorgvuldig geselecteerd om aan te sluiten bij de laatste modetrends. Dit betekent dat je altijd sokken draagt die niet alleen comfortabel zijn, maar ook perfect passen bij jouw persoonlijke stijl. Of je nu gaat voor een casual look of een zakelijke uitstraling, deze sokken zijn de ideale toevoeging aan elke outfit.

Waarom Kiezen voor TECKEL?

Kies voor TECKEL damessokken voor een combinatie van stijl, comfort en kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Onze collectie biedt een diversiteit aan designs die je zowel op kantoor als in je vrije tijd kunt dragen. Ervaar zelf het verschil en voeg een vleugje persoonlijkheid toe aan je dagelijkse garderobe met onze unieke sokken.

Model

Teckel ~ Damessok Wolmix Dessin 2-Pack ~ 13129

Samenstelling

55% Polyester 33% Acryl 10% Wol 2% Elastane

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »