Teckel Wollen Damessokken Motief

3,75
Ontdek de charme van onze Noorse damessokken voor een stijlvolle en comfortabele ervaring! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Teckel
Artikelnummer:
10656201
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Unieke Noorse Patronen

Onze Teckel damessokken brengen de magie van Noorwegen naar je voeten. Geïnspireerd door traditionele Noorse patronen, voegen ze een uniek en modieus element toe aan elke outfit. Deze sokken zijn meer dan gewoon warm houden. Ze zijn een statement van stijl en cultuur.

Verscheidenheid aan Hippe Kleuren

Deze sokken zijn verkrijgbaar in vier levendige kleuren. Elk paar biedt een frisse en trendy uitstraling die perfect past bij diverse outfits. Van casual jeans tot elegante rokken, deze sokken voegen een speels en kleurrijk accent toe aan je garderobe.

Comfort en Kwaliteit

Teckel staat bekend om hun hoge kwaliteitsstandaarden. Deze sokken zijn niet alleen stijlvol, maar ook gemaakt van duurzame en comfortabele materialen. Ze zijn zacht, ademend en perfect voor dagelijks gebruik. Dit maakt ze ideaal voor zowel een drukke werkdag als een ontspannen weekend.

Perfect Cadeau

Zoek je een uniek cadeau voor een speciale dame in je leven? Deze Noorse damessokken van Teckel zijn een origineel en attent geschenk. Ze combineren mode met functionaliteit, wat ze een gewaardeerd cadeau maakt voor elke gelegenheid.

Model

Teckel ~ Damessok Wolmix Dessin ~ 13132

Samenstelling

55% Polyester 33% Acryl 10% Wol 2% Elastane

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »