Teckel Unisex Wollen Sokken 2-Pack

5,95
Maak kennis met onze heerlijk zachte wollen sokken! In deze exclusieve 2-pack vind je niet alleen topkwaliteit, maar ook een ongeëvenaard zacht gevoel voor je voeten. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Teckel
Artikelnummer:
10656801
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Stijl en Comfort in Één

Twijfel je over het design? Geen zorgen, wij hebben een ruime keuze aan andere stijlen. Scroll naar beneden voor meer unieke designs die perfect bij jouw smaak passen.

Naadloos Genot

Deze sokken zijn met zorg vervaardigd om naadloos comfort te bieden. Zeg vaarwel tegen irritaties en geniet van soepele, zachte sokken die als een tweede huid om je voeten zitten.

Kwaliteit Die Je Voelt

Elk paar in deze 2-pack is gemaakt met aandacht voor detail en kwaliteit. De fijne wol zorgt niet alleen voor warmte, maar ook voor een luxueuze zachtheid die je bij elke stap voelt.

Een Perfecte Match

Of je nu een dag thuis ontspant of op pad gaat, deze wollen sokken zijn de ideale keuze. Ze bieden comfort, stijl, en duurzaamheid, waardoor ze een onmisbare toevoeging zijn aan jouw garderobe.

Model

Teckel ~ Heren & Damessokken Wolmix 2-Pack ~ 13174

Samenstelling

55% Polyester, 33% Acryl, 10% Wol, 2% Elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »