Teckel Herensokken met Dierenprint 3-Pack

10,29
Ontdek de magie van de Teckel Limited Edition sokken, een kleurrijke toevoeging aan je dagelijks leven! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Teckel
Artikelnummer:
10657603
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Verras je Voeten

Ben je toe aan iets nieuws in je sokkenlade? De Teckel Limited Edition sokken brengen een frisse wind met hun unieke thema's. Elk paar is een feest voor de voeten, een ware traktatie voor wie houdt van diversiteit en stijl. Deze sokken zijn niet alleen een genot om te zien, maar ook om te dragen. Ze bieden de perfecte combinatie van mode en functie. Een must-have voor iedereen die graag zijn persoonlijkheid tot uiting brengt via zijn sokken!

Ideaal Cadeau

Met de feestdagen in aantocht zijn deze sokken het ideale cadeau. Verras je vrienden, familie of geliefden met een cadeau dat zowel persoonlijk als praktisch is. De Teckel Limited Edition sokken zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een origineel en stijlvol geschenk. Ze zijn niet alleen leuk om te geven, maar ook fantastisch om te krijgen!

Kwaliteit en Comfort

Deze sokken zijn gemaakt van 70% hoogwaardig katoen, wat ze niet alleen duurzaam, maar ook bijzonder comfortabel maakt. Het zachte materiaal voelt heerlijk aan de voeten en zorgt ervoor dat je ze de hele dag door met plezier draagt. De Teckel Limited Edition sokken zijn ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, zodat ze lang meegaan en hun vorm behouden, wasbeurt na wasbeurt.

Inspirerend Design

Elk paar Teckel Limited Edition sokken is een kunstwerk op zich. De inspirerende ontwerpen en levendige kleuren maken elke outfit compleet. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit of gewoon thuis ontspant, deze sokken voegen een vleugje plezier toe aan je dag. Ze zijn de perfecte manier om jezelf te uiten en je persoonlijke stijl te benadrukken.

Model

Teckel ~ Herensok Limited Edition 3-pack ~ 17068

Samenstelling

75% katoen 23% polyamide 2% elastan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »