Tommy Hilfiger Koele Heren Footies 2-Pack

11,99
Ontdek de comfortabele en stijlvolle wereld van Tommy Hilfiger sokken Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Tommy Hilfiger
Artikelnummer:
10900702

Informatie

Comfortabele en Stijlvolle Tommy Hilfiger Koele Heren Footies

Bij ons heb je geluk! Ons brede assortiment biedt een overvloed aan sokken van verschillende merken, waaronder het populaire Tommy Hilfiger. Als het op sokken aankomt, hebben wij altijd de perfecte keuze voor jou. Wij geloven namelijk dat kleding de man maakt. Met de Tommy Hilfiger Sokken ben je verzekerd van een stijlvolle en moderne uitstraling. Maar dat is niet alles!

Ontworpen voor jouw comfort

Deze no-show footie sokken zijn gemaakt met naadloos breiwerk, waardoor ze onzichtbaar zijn in je schoenen. Dankzij de silicone grip op de hiel blijven de sokken perfect op hun plaats zitten, hoe actief je ook bent. Daarnaast zijn ze vervaardigd van zacht gekamd katoen, waardoor ze heerlijk comfortabel aanvoelen. En de hand-gekoppelde teen zorgt voor extra duurzaamheid en voorkomt irritatie. Deze sokken bieden het beste van beide werelden: stijl en comfort.

Eindeloos combineren

Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld, zodat je eindeloos kunt mixen en matchen met verschillende kledingstukken van diverse modelabels. De Tommy Hilfiger Koele Heren Footies zijn veelzijdig en passen perfect bij zowel casual als formele outfits. Of je nu een informele dag hebt of een belangrijke gelegenheid, deze sokken zullen je look compleet maken en je zelfvertrouwen een boost geven.

Bestel vandaag nog jouw Tommy Hilfiger sokken!

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw eigen paar Tommy Hilfiger Koele Heren Footies. Deze sokken bieden niet alleen stijl, maar ook ultiem comfort. Laat je persoonlijkheid zien en maak een statement met deze hoogwaardige sokken. Bekijk ons ruime assortiment en kies het paar dat het beste bij jou past. Voeg een vleugje klasse toe aan elke stap die je zet met Tommy Hilfiger!

Model

Tommy Hilfiger Men Footie 2p 382024001

Samenstelling

78% Katoen, 20% Polyamide, 2% Elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »