Crocodile Merino Wollen Sokken

14,90
Geloof ons, deze sokken zijn een echte gamechanger. Deze sokken zijn niet alleen comfy maar ook nog eens heel stylish. Hoe chill is dat? Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
UphillSport
Artikelnummer:
11300205
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Ontmoet de Uphillsport Lifestyle Krokodil: Jouw ultieme alledaagse metgezel

Vergeet dat knellende gevoel en irritante naden. Met een warmtegraad van 3 zijn ze ideaal voor alle seizoenen. Ja, ook als het kwik stijgt of daalt! Door de lichte dikte zitten ze als een tweede huid om je voeten. Het elastische materiaal zorgt ervoor dat ze blijven zitten, maar nooit knellen. Heerlijk toch?

Merinowol: Je voeten zullen je dankbaar zijn

Wol ademt. Punt. En niet zomaar wol, maar Nativa-gecertificeerde, mulesing vrije merinowol. Je voeten blijven warm en droog, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. En het beste? Je hebt geen last van stinksokken aan het eind van de dag. Dat is pas echt fijn!

Let's get Technical

Even over die crew lengte. Ideaal als je van variatie houdt. Draag ze opgetrokken of lekker casual omgeslagen. De naadloze teen voorkomt irritatie en de combo van merinowol met polyamide maakt deze sokken een duurzame keuze. Lekker bezig!

Stijlvolle Variatie: Dames en Heren

Oké, toegegeven, uiterlijk is ook belangrijk. Daarom zijn ze er in verschillende kleuren. Voor hem én haar. Zo match je ze makkelijk met je outfit en kun je ze dragen bij elke gelegenheid. Stel je voor: stijlvolle, comfortabele én duurzame sokken. Het is niet te mooi om waar te zijn!

Zeg ja tegen comfort!

Ga jij voor die extra stap in comfort? Dan zijn deze sokken perfect voor jou. Wacht niet langer en bestel de UphillSport Lifestyle Krokodil nu!

Samenstelling

58% Merino wol, 40% Polyamide, 2% Elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »