Ibex Merino Wollen Sokken

14,90
Ontmoet deze Uphillsport Lifestyle IBEX Merino sokken. Ideaal voor... nou ja, bijna alles! Of je nu op je werk bent, chillt op de bank of een wandeling maakt, deze sokken zijn je nieuwe beste vriend. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
UphillSport
Artikelnummer:
11300304
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Waarom Kiezen voor UphillSport IBEX Merinosokken?

Jawel, je leest het goed. Deze sokken zijn voor iedere dag van het jaar. Waarom? Omdat comfort hier koning is. En met een warmtegraad van 3 zit je goed, of het nu sneeuwt of de zon straalt.

Vrijheid voor je Voeten

Niks is erger dan sokken die je voeten afknellen, toch? Deze rakkers hebben een speciale elastische body. Dat betekent: ze blijven zitten waar ze horen, zonder dat je voeten blauw zien van benauwdheid.

Voel het Verschil: Merinowol

Dus je vraagt je af, wat maakt merinowol zo bijzonder? Ten eerste, het ademt als een pro. Je voeten blijven lekker warm én droog. Geen zweetvoeten meer voor jou! Plus, het is Nativa gecertificeerd en muiltjesvrij. Dat is goed voor zowel jou als onze wollige vrienden.

Licht en Naadloos

Je wilt sokken die aanvoelen als een tweede huid. Deze zijn licht van dikte en hebben een naadloze teen. Geen irritatie, alleen maar zachte liefde voor je voeten.

Duurzaam en Flexibel

Naast merinowol zit er ook een snufje polyamide in. Wat betekent dat? Deze sokken gaan niet na een maand stuk. Ze zijn gebouwd om lang mee te gaan en geven je voeten de ruimte om te bewegen.

En laten we niet vergeten, ze zijn er in meerdere kleuren! Zowel voor dames als heren. Omdat een beetje stijl nooit kwaad kan, toch?

Waar Wacht je Nog Op?

Heb je genoeg gelezen en ben je klaar om je sokkenspel naar het volgende niveau te tillen? Koop ze nu en ervaar het ultieme comfort van de UphillSport Lifestyle IBEX Merinosokken. Je voeten zullen je dankbaar zijn!

Samenstelling

58% Merino wol, 40% Polyamide, 2% Elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »