UphillSport Merino Skisokken Valta 4 Laags

29,90
Heerlijke warme skisokken om comfortabel in te skieën en snowboarden. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
UphillSport
Artikelnummer:
10082200
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Hoge Kwaliteit Skisokken

Het Valta model skisokken is perfect voor alpineskiën en snowboarden in koude omstandigheden. Valta is op knie lengte om goed boven de skischoen te passen. De sokken hebben een 4-laagse structuur, met wollen scheenpadding. De verschillende lagen houden vocht weg van de voet en houden de voeten warm - Dit garandeert een groot ademend vermogen en goede vochtregulatie. UphillSport 's unieke meerlaagse structuur zorgt ervoor dat de sok zeer warm is, hoe dik ook - geen bevriezing of te koude voeten meer tijdens de dag op de piste.

Het voetgedeelte van de Valta Sok heeft een getailleerde hiel en een naadloze teensectie - Dit verbetert de ondersteuning van de middenvoet, en voegt comfort toe door de sok op zijn plaats te houden, de sokken blijven tijdens het dragen rimpelvrij. De warmtegraad is 5, ideaal voor koude omstandigheden - Merino is gebreid als badstof op de zool; dit verhoogt de zachtheid en het comfort in de skischoen. Merino wol voegt ook ademend vermogen toe.

Model

UphillSport ~ Halla 4-Layer Alpine Skisokken ~ 8553

Samenstelling

60% merino wol, 20% polyamide, 18% polypropyleen, 2% lycra

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »