Patrol tactical sokken met coolmax

14,90
Koele outdoor sokken met coolmax garens voor extra koele voeten. Deze sok is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik en is een must-have voor beveiligingspersoneel en politieagenten. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
UphillSport
Artikelnummer:
10080108
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

De UphillSport Patrol Tactical L2: De Sok Voor Professionals

Je kent het wel: de ene minuut zweet je peentjes, de volgende minuut heb je het koud. Met de Coolmax-technologie is dat verleden tijd. Dit hoogstaande materiaal werkt als een thermische stabilisator. Dus, warm als het koud is en koel als het warm is. Een echte win-win!

Zeg Vaarwel tegen Blaren en Irritatie

De naadloze teen voorkomt blaren, zodat je de hele dag door kunt lopen zonder een zere voet. En laten we eerlijk zijn, niemand heeft tijd voor ongemak als het erop aankomt.

Comfort en Duurzaamheid Hand in Hand

De sok heeft een dunne structuur en levert daardoor een ongelooflijk ‘op de huid’ gevoel. Bovendien is de zool versterkt met polyamide breiwerk. Ja, je hoort het goed. Deze sokken zijn gemaakt voor de lange termijn.

Extra Fijne Schacht Voor Stabiele Druk

De extra fijne schacht stabiliseert de druk op het been. Dat betekent meer comfort en minder vermoeidheid. En als je veel op de been bent, weet je hoe belangrijk dat is.

Finse Kwaliteit

Gemaakt in de fabriek van Sukkamestarit Oy in Finland. Dus je weet dat je investeert in kwaliteit. En met een gewicht van slechts 39 gram, voel je bijna niet dat je ze aan hebt.

Tuurlijk, sokken zijn een klein detail, maar in een beroep waar elk detail telt, kies je voor UphillSport Patrol Tactical L2. Maak een slimme keuze voor comfort en duurzaamheid!

Grijp je kans om je voeten het comfort te geven dat ze verdienen. Probeer ze nu uit!

Samenstelling

60% coolmax, 38% polyamide, 2% lycra

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »