UphillSport Dunne Stevige Sokken Tactical L1

12,95
Super stevige sokken die je voeten lekker koel houden onder warme omstandigheden. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
UphillSport
Artikelnummer:
10081303
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Stevige Legersokken

Het Uphillsport Contact L1 model is van origine ontworpen voor scouts in het leger. De sok is perfect voor hoge prestaties en actieve beweging onder warme omstandigheden. Dit Uphill model heeft een dunne voeringstructuur met luchtventilatie aan de bovenzijde van de voet. Het polypropyleen materiaal absorbeert vocht weg van de huid. Dit garandeert een groot ademend vermogen en vochtbeheersing. Het polypropyleen in de sok is behandeld met een speciale, consistente antibacteriële behandeling; de antibacteriële eigenschap is permanent - dit helpt om de voeten in een betere conditie te houden. Het voetgedeelte van de contactsok heeft een grip op de boog, een getailleerde hiel en een naadloze teen.

Ondersteunende & Koele sokken

Dit verbetert de ondersteuning van de middenvoet en voegt comfort toe door de sok op zijn plaats te houden, dit zonder kreukels. Geen blaren meer met deze tactische contact sokken. Het model is de lengte van de crew om de enkels te beschermen tegen de laars of schoen. De sokken hebben een dunne ventilerende structuur om de voeten droog te houden. De sokken zijn voorzien van een naadloze teen en hak - zodat de sokken op hun plaats blijven.

Samenstelling

92% polypropyleen, 7% polyamide, 1% lycra

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »